неділя, 22 листопада 2015 р.

Одяг у житті людини вже давно не засіб захисту від холоду, а засіб самовираження. 
Довгий час вважалося: для того, щоб стати гарним модельєром-конструктором, треба мати особливий талант, а таємниці кравецького мистецтва строго зберігалися й навіть передавалися від покоління до покоління. Сьогодні виготовлення одягу перетворилося в потужну розвинену індустрію, а конструювання одягу стало доступним майже для всіх бажаючих. Допоміг у цьому комп'ютер. 
Відомо, що одним із важливих компонентів сучасного виробництва є система автоматизованого проектування (САПР), тому що використання комп’ютерної графіки в процесі проектування модного і стильного сучасного одягу значно полегшує підготовку графічних побудов конструкцій моделі та оформлення на неї технічної документації, звільняючи модельєра-конструктора від рутинних і трудомістких графічних операцій, скорочує термін виготовлення лекал і покращує їхню якість.

    Ефективність застосування системи комп’ютерної графіки під час моделювання одягу визначається такими її можливостями як:
- наявність засобів редагування (тобто моделювання) креслення:
поворот, перенос, масштабування, копіювання, дзеркальне
відображення окремих елементів (виточок, рельєфних ліній тощо);
- використання готових елементів, стандартних частин моделі;

- ведення діалогу з комп’ютером за допомогою звичних для майбутнього конструктора-модельєра термінів;
- наявність мовних засобів опису типових моделей, за допомогою яких можна отримати всі геометричні форми цього класу одягу
(варіантний спосіб опису геометричних об’єктів);
- одержання креслень будь-якого типу одягу високої якості, оформлених згідно з вимогами стандартів.
Ефективність використання графічного редактора як основної частини комп’ютерної графіки в процесі проектування одягу забезпечується наявністю автоматичного виконання графічних функцій, серед яких основними є:
-  функції побудови (проведення відрізків прямих, кіл та їхніх дуг,
кривих за заданими умовами, багатокутників тощо);
-  функції перетворення (зсув, поворот, зміна масштабу...);
- функції обчислення (довжин, об’ємів, периметрів...);
- функції редагування (видалення, вставки тощо);
- функції виведення (виведення креслення до друку).





Програми для моделювання одягу можна скачати тут: http://shveja.at.ua/news/programi/1-0-24

7 коментарів:

  1. Цікавий та корисний блог, зацікавила інформація про поєднання кольорів. Автор молодець, нехай продовжує свою працю!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже цікава інформація. В наш час справді краще використовувати програми для моделювання одягу, це полегшує роботу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо, Вас зацікавила інформація, слідкуйте за новинами.Старатимусь часто поповнювати блог цікавою інформацією стосовно електронного моделювання одягу.

      Видалити
  3. Yes is great.In fact, modern technologies facilitate the work

    ВідповістиВидалити
  4. Я ЗАРАЗ ВИКОНАЮ ФІНАНСОВО ЗОБОВЛЕНО ПОЗИЦІЇ, ЯКУ Я ОТРИМАВ В LFDS. Я хотів би довести це до відома громадськості про те, як я вступив у контакт із паном Бенджаміном після того, як я втратив роботу і мені відмовили в позиці фінансова установа завдяки моєму кредитному рейтингу. Я не міг платити гонорар своїм дітям. Я відставав від рахунків, яких збирався викинути з дому через неможливість оплатити оренду житла. Саме в цей період мої діти були забрані у мене прийомною сім’єю. Потім я вирішив шукати кошти в Інтернеті, де я втратив 3670 доларів, які я позичив у друзів, і які я зірвав двома компаніями, що займаються позиками. Поки я не прочитав про: позику в Інтернеті (247officedept@gmail.com) десь в Інтернеті, все одно не переконав через те, що я пережив, поки мій родич, який є духовенством, також не повідомив мені про поточну схему позики в дуже низька відсоткова ставка 1,9 %% і прекрасні умови погашення без штрафу за невиплату платежу. У мене немає іншого вибору, ніж також зв’язатися з ними, що я зробив через текст + 1-989-394-3740, і містер Бенджамін відповів мені у відповідь. Цей день був Я найкращим і найкращим днем ​​у моєму житті, який ніколи не можна забути, коли я отримати кредитне попередження в розмірі 400 000,00 доларів США суми позики, на яку я подав заявку. Я ефективно використав позику для погашення боргів та започаткування бізнесу, і сьогодні я та мої діти такі щасливі та задоволені. Ви також можете зв’язатися з ними електронною поштою: (247officedept@gmail.com) Довідкова лінія WhatsApptext: + 1-989-394-3740 Чому я це роблю? Я роблю це, щоб врятувати якомога більше тих, хто потребує позики, щоб не стати жертвою шахрайства в Інтернеті. Дякую і Бог благословить вас усіх, я Олександр Артем з горизонту парку до нашої ери, Україна.

    ВідповістиВидалити
  5. я абрам александр бізнесмен, який зміг оживити свій вмираючий лісозаготівельний бізнес за допомогою посланого богом кредитора, відомого як Бенджамін Лі, консультант з позики. Я проживаю в Єкатеринбурзі Єкатеринбург. ну ви намагаєтеся розпочати бізнес, розрахуватися з боргом, розширити існуючий, потрібні гроші для придбання поставок. у вас були проблеми, намагаючись забезпечити хорошу кредитну установку, я хочу, щоб ви знали, що містер Бенджамін проведе вас до кінця. це правильне місце для вас, щоб вирішити всі ваші фінансові проблеми, тому що я живий свідчення, і я не можу просто тримати це в собі, коли інші шукають спосіб бути фінансово піднятим .. позикодавець, використовуючи деталі, зазначені для того, щоб бути учасником цієї чудової електронної пошти: 247officedept@gmail.com або whatsapp / text + 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити