четвер, 26 листопада 2015 р.

Аналіз  систем автоматизованого проектування, конструювання та моделювання одягу
Генетика кроя. Програма зручна у використанні. У ній є довідки по всіх функціях і інструкція в HTML форматі. Програма настроюється під будь-який формат паперу і має конвертацію у формат обміну кресленнями DXF. У цій програмі побудова виконується на конкретну фігуру з урахуванням всіх індивідуальних особливостей. Побудова настільки точна, що подальша підгонка по фігурі і примірки не потрібні. Особливе задоволення отримають конструктора і закрійники, що працюють над виконанням приватних замовлень.
Скачати програму "Генетика кроя" можна тутhttp://www.galiya.ru/release/

  PatternsCAD - це програма для побудови викрійок одягу. Програма дає можливість побудувати викрійки одягу в їх натуральну величину, або в іншому масштабі, якщо це необхідно, і за індивідуальними мірками. Для створення викрійок стандартних розмірів буде потрібно ввести відповідну інформацію для кожного конкретного розміру і конкретного виробу. Програма Patterns CAD 1.2 призначена для домашнього використання, а також для роботи з нею в ательє з пошиття одягу. Поточна версія дозволяє створювати викрійки основ сукні, прямої спідниці, блузки. Робота програми тестувалася на конкретних реальних виробах. У тому випадку, якщо форма не поміщається на один лист, то потрібно здійснити розбивку на листи. Розміри листів можна задавати за бажанням користувача, така можливість дозволяє використовувати всі існуючі типи принтерів. Програма дає можливість швидко створити індивідуальну викрійку по користувальницьких розмірами. Поля для введення параметрів містить малюнки та фотографії, які пояснюють, як правильно зняти мірку. Безкоштовна версія Patterns CAD 1.2 дозволяє відправити на друк кілька викрійок. Інші можливості стають доступними після реєстрації.Скачати програму "Patterns CAD 1.2" можна тут:http://hotdownloads.ru/patterns_cad

OptiTex 10 В системі програми OptiTex можна не тільки створювати викрійки майбутнього одягу, але і приміряти вироби на віртуальних моделях, проводити різні розрахунки, з урахуванням властивостей різних тканин, оптимізувати розміщення викроєних фрагментів на рулоні тканини і навіть імітувати віртуальний подіум, на якому віртуальна модель продемонструє, наприклад , вечірня сукня у всій красі в русі.
1. Дигитализация. Введення лекал у вигляді контурних зображень, в комп'ютер.
2. Конструювання шаблонів. Модельєр розробляє деталі джинсів безпосередньо в комп'ютері.
3. Градація. Програма розмножує шаблон по розмірами і зростання.
4. Runway Designer - 3D- модуль, максимально наближений до реальності, забезпечує можливість моделювання одягу на манекенах різних форм і розмірів. Модуль Optitex Runway може одягати на віртуальний манекен одночасно кілька виробів. При цьому будуть враховані взаємодії дотичних частин виробів. У наступній версії система буде в динаміці одягати виріб на рухому фігуру манекена.
5. Розкладка лекал. Програма розміщує лекала так, щоб загальна довжина розкладки максимально зменшилася. 
Системні вимоги:
Процесор: Pentium 4 і вище (або сумісний процесор). ОЗУ: 1 024 MB RAM. Відеокарта: 64 MB RAM. OC: All Windows
Інформація про файли:
Назва: Optitex. Версія: 10. Інтерфейс: Тільки англійська
Скачати програму "OptiTex 10 " можна тут:
RedCafe .Редактор одягу призначений для автоматичної побудови викрійок одягу і подальшого їх редагування.
Програма дозволяє працювати з кресленням на рівні ліній, крапок, об'єктів, відкриваючи широкі можливості моделювання, редагування викрійок. Великий вибір інструментів для роботи з кресленнями в змозі вирішити будь-які ваші завдання.
У програму включені редактор розмірних баз, редактор скриптів, що дозволяє створити власні методики побудови одягу з урахуванням всіх необхідних вимог.
Для знайомства з функціями, можливостями програми, дивіться відео-огляд "Введення в програму".
В даний час програма розповсюджується безкоштовно, права на видання, копіювання і розповсюдження належать команді розробників RedCafeStore.com
Роботи над проектом ведуться постійно, версії програми оновлюються в міру готовності. Останню версію можна скачати на сайті www.RedCafeStore.com
Мінімальні системні вимоги
Операційна система Windows 2000 / XP / Vista / Seven
Відеокарта з обсягом пам'яті від 64 Мб
Процесор Pentium 3 з частотою 1000 МГц або Athlon 800 Мгц і вище
128 Мб ОЗУ
25 Мб вільного місця на жорсткому диску
DirectX / OpenGL
Кожна з перерахованих програм має певні перевари і недоліки, які виявляє користувач відповідно до своїх вподобань в процесі користування. Якщо Вас зацікавили дані програми, скачуйте, тестуйте та залишайте свої коментарі.

6 коментарів:

  1. Дуже вдячний автору, представлене програмне забезпечення значно полегшило роботу з кроєм!

    ВідповістиВидалити
  2. Чи не важка програма у використанні?

    ВідповістиВидалити
  3. З вище перерахованих, на мій погляд RedCafe найпростіша програма з зручним та зрозумілим інтерфейсом .

    ВідповістиВидалити
  4. я абрам александр бізнесмен, який зміг оживити свій вмираючий лісозаготівельний бізнес за допомогою посланого богом кредитора, відомого як Бенджамін Лі, консультант з позики. Я проживаю в Єкатеринбурзі Єкатеринбург. ну ви намагаєтеся розпочати бізнес, розрахуватися з боргом, розширити існуючий, потрібні гроші для придбання поставок. у вас були проблеми, намагаючись забезпечити хорошу кредитну установку, я хочу, щоб ви знали, що містер Бенджамін проведе вас до кінця. це правильне місце для вас, щоб вирішити всі ваші фінансові проблеми, тому що я живий свідчення, і я не можу просто тримати це в собі, коли інші шукають спосіб бути фінансово піднятим .. позикодавець, використовуючи деталі, зазначені для того, щоб бути учасником цієї чудової електронної пошти: 247officedept@gmail.com або whatsapp / text + 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити